+31 (0)15-7858886

WERKEN BIJ ‘T KNUFFELTJE

Iedere dag met de kinderen buiten spelen, knutselen, zingen en dansen tijdens een gezellige muziekles en vies worden op Modderdag? Op ’t Knuffeltje staat liefdevolle aandacht en speelse stimulering centraal. Werk jij ook graag met kinderen op een ontwikkelingsgerichte manier met een warm en meedenkend team om je heen, dat je graag ondersteunt maar ook creatief uitdaagt? Dan zijn wij de kinderopvang voor jou!

Kinderdagverblijf en BSO ’t Knuffeltje zoekt een collega, die niet alleen bij ons komt werken maar die een ook betrokken lid wordt van ons leuke team. Ons team is gemêleerd als het gaat om culturele achtergronden en leeftijd. Wij zetten gezamenlijk onze schouders eronder om voor de kinderen iedere dag een veilige, liefdevolle en stimulerende omgeving te creëren.

 

  • Werken bij ’t Knuffeltje is werken aan de toekomst van het kind, vanuit het perspectief van kinderen, ouders en collega’s;
  • Ontspannen sfeer en open cultuur
  • Jouw mening wordt gerespecteerd en je draagt bij aan het creatieve en pedagogische proces.

Heb je interesse om te werken bij ’t Knuffeltje of om stage te lopen bij ons, stuur een open sollicitatie naar info@knuffeltje.net.