Kinderdagverblijf en BSO ’t Knuffeltje is al meer dan 20 jaar een begrip in Delft.

Met een inspirerende visie op pedagogische opvoeding en een hechte groep vaste leidsters, die vele jaren bij kinderopvang ’t Knuffeltje in Delft werken, wordt iedere dag met veel passie en continuïteit in kwaliteit verantwoorde opvang geboden.

Maak kennis met ons Team:

11

Danuta

Directrice/Pedagogisch Coach

Als afgestudeerde pedagoge en moeder van twee kleine kinderen ben ik 20 jaar geleden met groot enthousiasme kinderdagverblijf ’t Knuffeltje begonnen. Eerst alleen en inmiddels met een team toegewijde leidsters waar ik trots op ben, zorg ik iedere dag voor het uitdragen van de pedagogische visie van ’t Knuffeltje. Ik ben al tijdens mijn studie geïnspireerd geraakt door een aantal pedagogische ideeën van bekende pedagogen en ontwikkelingspsychologen. Deze ideeën liggen nu ook ten grondslag aan het pedagogisch beleid van kinderdagverblijf en BSO ’t Knuffeltje. Hier zijn wij met ons allen erg trots op. De rol die wij als kinderopvangorganisatie mogen invullen in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen neem ik samen met mijn team erg serieus. Het kan ook niet anders. Je vertrouwt ons je kind toe.  Wij kunnen niet wachten om kennis te maken met jou en je kindje.

Cuny

Cuny

Pedagogisch medewerker / Coach

Met mijn pedagogische achtergrond werk ik vaak aan de projecten en thema’s van ’t Knuffeltje. Het is erg leuk om samen met de kinderen op een heleboel verschillende manieren naar een onderwerp als de herfst, winter of tellen te kijken. Iedere dag een nieuwe uitdaging bedenken voor mijn 3+ groep is stiekem mijn persoonlijke doel geworden. Hoe stimuleer ik een kind om net dat beetje meer uit zichzelf te halen? Dit doe ik zeker maar op een speelse en ongedwongen manier waarbij mijn kinderen voornamelijk heel veel plezier beleven.  Komt je kindje ook leren?

Monique-(1)

Monique

Pedagogisch medewerker

Ik vind het erg leuk om met baby’s te werken. Zij zijn op deze leeftijd vrij afhankelijk van ons maar ze genieten ervan als we samen spelen, knuffelen en goed voor ze zorgen. In de andere groepen is het weer erg leuk om te zien hoe de kinderen steeds een beetje groter worden.

Sanije

Sanije

Pedagogisch medewerker

Al vele jaren zorg ik voor de allerkleinsten bij kinderdagverblijf ’t Knuffeltje in Delft. Ik zou ook echt niets anders willen. Het is zo leuk om te zien hoe een klein baby’tje, die bij mij op de groep komt steeds groter en zelfstandiger wordt. Ik geloof erin dat je zo’n kleintje gewoon heel veel liefde moet geven. Omdat ik zelf een warme en geduldige persoon ben vind ik het heel fijn om dit met mijn baby’s te delen. Ik geef ze een warm gevoel. Zij moeten zich eerst veilig en vertrouwd bij mij voelen om zich verder te kunnen ontwikkelen. Tot gauw bij ons op de baby groep.

Zohreh Foto2

Zohreh

Pedagogisch medewerker

Mijn doel als leidster in ‘t Knuffeltje is om de kinderen en ouders te begeleiden, te adviseren en te ondersteunen. Ik vind het enorm leuk om met kinderen om te gaan en ik wil graag van betekenis zijn in hun ontwikkeling. Ik bied structuur en aandacht en werk samen met de kinderen om het beste uit hun tijd bij ons te halen. Daarbij let ik op hoe de kinderen in hun vel zitten en laat ik ze hun eigen bedrag in te zien door dit te bespreken en zo te groeien. Door het inzetten van leuke en leerzame sport- en spel activiteiten in ‘t Knuffeltje houd ik de groei van de kinderen op mijn groep in de gaten.

Ceylan.new

Ceylan

Pedagogisch medewerker

Ik geniet enorm van de ontwikkeling van de kinderen in mijn aanwezigheid en van de mensen om hen heen. Zo maak je de eerste stapjes, woordjes, vrienden en discussies mee van kinderen. Kinderen hebben een hele grote fantasie. Zij kunnen de hele dag praten over de meest grappige en niet realistische dingen, waarvan je een lach op je gezicht krijgt. Ik leer de kinderen elke dag weer beter kennen. Ze vragen je om hulp, maar komen ook naar je toe voor een dikke knuffel. Het enthousiasme van de kinderen en de band die je met ze mag krijgen, geeft me een enorm voldaan gevoel. Geen enkele dag in de kinderopvang is hetzelfde!

Yasmin Foto3

Yasmin

Pedagogisch medewerker

Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen groeien en zich ontwikkelen op hun eigen manier en ik geniet ervan om hen te helpen bij elke stap van hun reis. Liedjes zingen, knutselen, dansen, een boekje lezen en lekker buiten spelen. Ik vind het erg leuk om er elke keer weer een leuke dag van te maken en ben ik vastbesloten om elke dag de beste begeleiding en zorg te geven aan de kinderen die ik begeleid.

Meriam Foto2

Meriam

Pedagogisch medewerker

Mijn werk is geen werk en kinderen mogen helpen bij hun ontwikkeling is een eer. Als pedagogisch medewerker help je de ouders met de opvoeding en verzorging van hun allergrootste bezit. Dit doe ik dan ook met erg veel plezier en liefde. De interactie tussen kind en pedagogisch medewerker vind ik dan ook het allermooiste en het snel kunnen bijspringen in de verschillende behoeftes van de kinderen en zo de kinderen een fijn en veilig gevoel geven. Alle kinderen zijn uniek en hebben allen hun eigen behoeftes. Mijn taak is om ze hierin pedagogisch verantwoord te voorzien.