Kinderdagverblijf en BSO ’t Knuffeltje is al meer dan 20 jaar een begrip in Delft.

Met een inspirerende visie op pedagogische opvoeding en een hechte groep vaste leidsters, die vele jaren bij kinderopvang ’t Knuffeltje in Delft werken, wordt iedere dag met veel passie en continuïteit in kwaliteit verantwoorde opvang geboden.

 

Maak Kennis met ons Team:

11

Danuta

Directrice/Pedagogisch Coach

Als afgestudeerde pedagoge en moeder van twee kleine kinderen ben ik 20 jaar geleden met groot enthousiasme kinderdagverblijf ’t Knuffeltje begonnen. Eerst alleen en inmiddels met een team toegewijde leidsters waar ik trots op ben, zorg ik iedere dag voor het uitdragen van de pedagogische visie van ’t Knuffeltje. Ik ben al tijdens mijn studie geïnspireerd geraakt door een aantal pedagogische ideeën van bekende pedagogen en ontwikkelingspsychologen. Deze ideeën liggen nu ook ten grondslag aan het pedagogisch beleid van kinderdagverblijf en BSO ’t Knuffeltje. Hier zijn wij met ons allen erg trots op. De rol die wij als kinderopvangorganisatie mogen invullen in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen neem ik samen met mijn team erg serieus. Het kan ook niet anders. Je vertrouwt ons je kind toe.  Wij kunnen niet wachten om kennis te maken met jou en je kindje.

Agnes

Agnes

Beleid en kwaliteit

Als je een kijkje bij ons komt nemen dan leid ik je graag rond. Naast de algemene beleidszaken zorg ik voor de dagelijkse planning van de kinderen en de leidsters op de groepen en ik zal jouw aanspreekpunt zijn als je bijvoorbeeld een dagje extra opvang nodig hebt of vragen hebt over beleid of kwaliteit. Ik ga graag een dialoog aan met zowel onze Oudercommissie als individuele ouders als het gaat om de kwaliteitsverbetering. Feedback, ideeën en zelfs klachten zie ik niet als iets negatiefs maar als kans om nog betere kinderopvang te realiseren. Als moeder van twee kinderen, die ik met vertrouwen naar ’t Knuffeltje breng, begrijp ik heel goed dat je ook kinderen om hun mening moet vragen. En dit doen we graag op ’t Knuffeltje. De beste graadmeter van de kwaliteit is uiteindelijk een blij en gelukkig kind.

Ik hoop je te ontmoeten op ’t Knuffeltje.  Bel of mail ons en dan maken wij snel een afspraak.

Yasemin

Yasemin

Pedagogisch medewerker

Samen spelen en samen leren in een vertrouwde en zorgzame omgeving is wat ik de kinderen wil bieden. Ik word erg blij als ik zie hoe de kinderen steeds meer gaan ontdekken en vooral samen gaan ontdekken. Het is erg leuk om te zien hoe de groep zich ontwikkelt. Ik zit vaak gewoon even naar de kinderen te kijken hoe leuk zij met elkaar aan he spelen zijn. Wil jouw kindje ook vriendjes worden?

Cuny

Cuny

Pedagogisch medewerker / Coach

Met mijn pedagogische achtergrond werk ik vaak aan de projecten en thema’s van ’t Knuffeltje. Het is erg leuk om samen met de kinderen op een heleboel verschillende manieren naar een onderwerp als de herfst, winter of tellen te kijken. Iedere dag een nieuwe uitdaging bedenken voor mijn 3+ groep is stiekem mijn persoonlijke doel geworden. Hoe stimuleer ik een kind om net dat beetje meer uit zichzelf te halen? Dit doe ik zeker maar op een speelse en ongedwongen manier waarbij mijn kinderen voornamelijk heel veel plezier beleven.  Komt je kindje ook leren?

Joella

Joëlla

Pedagogisch medewerker

Het mooiste van dit werk vind ik het enthousiasme van de kinderen wanneer ze door middel van boekje lezen en liedjes zingen weer een nieuw woord leren of een woord herkennen. Ik probeer mijn energie en enthousiasme over te brengen op de kinderen om samen de wereld te ontdekken. Komt je kindje ook meedoen?

Miranda

Miranda

Pedagogisch medewerker

Als BSO leidster begrijp ik dat kinderen het naar hun zin willen hebben als zij bij ’t Knuffeltje komen. Ik zorg voor een goede sfeer op de groep  en ik geniet gewoon van de kinderen. Wij vinden het leuk om na school lekker samen te kletsen, een spelletje te doen of een stukje huiswerk als het moet. Ik laat ze ook meebeslissen. Kind participatie vind ik erg belangrijk dus wij houden af en toe een kindervergadering over bijvoorbeeld een vakantieplanning of soort materiaal dat zij leuk vinden. Zo groeien de kinderen en leren om elkaars mening te respecteren.  Kom ook een kijkje nemen bij de BSO ’t Knuffeltje.

Monique-(1)

Monique

Pedagogisch medewerker

Ik vind het erg leuk om met baby’s te werken. Zij zijn op deze leeftijd vrij afhankelijk van ons maar ze genieten ervan als we samen spelen, knuffelen en goed voor ze zorgen. In de andere groepen is het weer erg leuk om te zien hoe de kinderen steeds een beetje groter worden.

Sanije

Sanije

Pedagogisch medewerker

Al vele jaren zorg ik voor de allerkleinsten bij kinderdagverblijf ’t Knuffeltje in Delft. Ik zou ook echt niets anders willen. Het is zo leuk om te zien hoe een klein baby’tje, die bij mij op de groep komt steeds groter en zelfstandiger wordt. Ik geloof erin dat je zo’n kleintje gewoon heel veel liefde moet geven. Omdat ik zelf een warme en geduldige persoon ben vind ik het heel fijn om dit met mijn baby’s te delen. Ik geef ze een warm gevoel. Zij moeten zich eerst veilig en vertrouwd bij mij voelen om zich verder te kunnen ontwikkelen. Tot gauw bij ons op de baby groep.