Kinderdagverblijf en BSO ’t Knuffeltje is al meer dan 20 jaar een begrip in Delft.

Met een inspirerende visie op pedagogische opvoeding en een hechte groep vaste leidsters, die vele jaren bij kinderopvang ’t Knuffeltje in Delft werken, wordt iedere dag met veel passie en continuïteit in kwaliteit verantwoorde opvang geboden.

Maak kennis met ons Team:

11

Danuta

Directrice/Pedagogisch Coach

Als afgestudeerde pedagoge en moeder van twee kleine kinderen ben ik 20 jaar geleden met groot enthousiasme kinderdagverblijf ’t Knuffeltje begonnen. Eerst alleen en inmiddels met een team toegewijde leidsters waar ik trots op ben, zorg ik iedere dag voor het uitdragen van de pedagogische visie van ’t Knuffeltje. Ik ben al tijdens mijn studie geïnspireerd geraakt door een aantal pedagogische ideeën van bekende pedagogen en ontwikkelingspsychologen. Deze ideeën liggen nu ook ten grondslag aan het pedagogisch beleid van kinderdagverblijf en BSO ’t Knuffeltje. Hier zijn wij met ons allen erg trots op. De rol die wij als kinderopvangorganisatie mogen invullen in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen neem ik samen met mijn team erg serieus. Het kan ook niet anders. Je vertrouwt ons je kind toe.  Wij kunnen niet wachten om kennis te maken met jou en je kindje.

Cuny

Cuny

Pedagogisch medewerker / Coach

Met mijn pedagogische achtergrond werk ik vaak aan de projecten en thema’s van ’t Knuffeltje. Het is erg leuk om samen met de kinderen op een heleboel verschillende manieren naar een onderwerp als de herfst, winter of tellen te kijken. Iedere dag een nieuwe uitdaging bedenken voor mijn 3+ groep is stiekem mijn persoonlijke doel geworden. Hoe stimuleer ik een kind om net dat beetje meer uit zichzelf te halen? Dit doe ik zeker maar op een speelse en ongedwongen manier waarbij mijn kinderen voornamelijk heel veel plezier beleven.  Komt je kindje ook leren?

Yasemin

Yasemin

Pedagogisch medewerker

Samen spelen en samen leren in een vertrouwde en zorgzame omgeving is wat ik de kinderen wil bieden. Ik word erg blij als ik zie hoe de kinderen steeds meer gaan ontdekken en vooral samen gaan ontdekken. Het is erg leuk om te zien hoe de groep zich ontwikkelt. Ik zit vaak gewoon even naar de kinderen te kijken hoe leuk zij met elkaar aan he spelen zijn. Wil jouw kindje ook vriendjes worden?

Miranda200vierkant

Miranda

Pedagogisch medewerker

Als BSO leidster begrijp ik dat kinderen het naar hun zin willen hebben als zij bij ’t Knuffeltje komen. Ik zorg voor een goede sfeer op de groep  en ik geniet gewoon van de kinderen. Wij vinden het leuk om na school lekker samen te kletsen, een spelletje te doen of een stukje huiswerk als het moet. Ik laat ze ook meebeslissen. Kind participatie vind ik erg belangrijk dus wij houden af en toe een kindervergadering over bijvoorbeeld een vakantieplanning of soort materiaal dat zij leuk vinden. Zo groeien de kinderen en leren om elkaars mening te respecteren.  Kom ook een kijkje nemen bij de BSO ’t Knuffeltje.

Monique-(1)

Monique

Pedagogisch medewerker

Ik vind het erg leuk om met baby’s te werken. Zij zijn op deze leeftijd vrij afhankelijk van ons maar ze genieten ervan als we samen spelen, knuffelen en goed voor ze zorgen. In de andere groepen is het weer erg leuk om te zien hoe de kinderen steeds een beetje groter worden.

Sanije

Sanije

Pedagogisch medewerker

Al vele jaren zorg ik voor de allerkleinsten bij kinderdagverblijf ’t Knuffeltje in Delft. Ik zou ook echt niets anders willen. Het is zo leuk om te zien hoe een klein baby’tje, die bij mij op de groep komt steeds groter en zelfstandiger wordt. Ik geloof erin dat je zo’n kleintje gewoon heel veel liefde moet geven. Omdat ik zelf een warme en geduldige persoon ben vind ik het heel fijn om dit met mijn baby’s te delen. Ik geef ze een warm gevoel. Zij moeten zich eerst veilig en vertrouwd bij mij voelen om zich verder te kunnen ontwikkelen. Tot gauw bij ons op de baby groep.

leidsters knuffeltje

Denise

Pedagogisch medewerker

Kinderen sport gerelateerde activiteiten aanbieden is wat ik het leukst vind om te doen. Ik vind beweging belangrijk en leuk en doe dit dus ook het liefst samen met de kinderen. Ik ben een positief en vrolijk ingesteld persoon en hou er van om kinderen te laten lachen. Leren door middel van doen is in mijn optiek de beste manier om iets te leren, dat ik de kinderen daarbij kan helpen en ondersteunen geeft mij een goed gevoel. Voldoening haal ik uiteindelijk uit het plezier in de ogen en op het gezicht van de kinderen! Er is niets beter dan de kinderen zien lachen en genieten. De warmte en liefde die je geeft krijg je vaak ook gelijk terug en dat maakt dit vak geweldig!

leidsters knuffeltje

Chantal

Pedagogisch medewerker

Iedere dag opnieuw ga ik met veel plezier naar mijn werk. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen. Ik vind het geweldig om met de kinderen te knutselen, te dansen en te zingen. De kinderen kunnen dan lekker hun creatieve ideeën en fantasieën uiten en tegelijkertijd stimuleren wij verschillende ontwikkelingsgebieden. Een veilige en prettige omgeving bieden staat bij mij stipt op nummer 1. Als kinderen zich veilig en fijn voelen zullen ze zich makkelijker ontwikkelen en dat is iets waar ik graag mijn steentje aan bij draag. Het mooiste aan dit vak vind ik dat je een grote bijdrage levert aan de basis ontwikkeling van een kind en dat je gewaardeerd wordt door de kinderen maar ook door hun ouders!

leidsters knuffeltje

Abier

Pedagogisch medewerker

Al vele jaren werk ik met veel plezier in de opvang. Een kind begeleiden, stimuleren en op zijn of haar eigen tempo de wereld zien ontdekken, is het mooiste wat er is. Ook het stukje zelfvertrouwen wat groeit als er iets is gelukt, is prachtig om te zien! Verder vind ik het erg belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen, dit doe ik door ze aandacht en liefde te geven en altijd een luisterend oor te bieden als zij hier behoefte aan hebben.