Over Knuffeltje

Kinderdagverblijf en BSO in Delft ’t Knuffeltje is al meer dan 20 jaar een begrip. Met en een inspirerende visie op pedagogische opvoeding en een hechte groep vaste leidsters, die vele jaren bij kinderopvang ’t Knuffeltje in Delft werken, wordt iedere dag met veel passie en continuïteit in kwaliteit verantwoorde opvang geboden.
Hoe goed de opvang is draait vooral om de kwaliteiten van de individuele leidsters en het team dat zij vormen. Het team van ’t Knuffeltje is zeer ervaren en werkt al jaren met elkaar samen om iedere dag weer er te zijn voor de kinderen. Het team is hoog opgeleid en met hun ervaring en pedagogische achtergrond zijn de Pedagogisch medewerkers in staat om met geduld, rust en liefde de kinderen te stimuleren om te spelen, te leren en te leren spelen onder ons motto: spelend leren.

Onze lokalen

Activiteiten

Wij hebben zeer goede ervaringen met het samenbrengen van kinderen van dezelfde leeftijd. Vooral voor de allerkleinsten is het belangrijk dat zij in alle rust in hun eigen dagritme eerste stapjes kunnen zetten. Om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling organiseren wij veel extra activiteiten zoals bijvoorbeeld peutergym, muziekles en taekwondo. Het laatste doen wij in samenwerking met taekwondoschool Tim Kool die een speciaal programma voor jonge kinderen verzorgt om ze meer zelfbewust en zelfverzekerd te maken.
Wij merken dat het goed werkt om met alle kinderen samen specifieke thema’s en projecten op te pakken. Samen gaan we knutselen, zingen, dansen en ondernemen we activiteiten om spelend iets te leren. Het hoogtepunt hierbij is de voorstelling die wij ieder jaar in de zomer samen met de kinderen organiseren (linkjes naar voorgaande jaren).
De 3 plus groep krijgt bij ons speciale aandacht als het gaat om de ontluikende geletterdheid en gecijferdheid zodat onze 4-jaarigen straks goed voorbereid naar de basisschool kunnen. 

Kinderdagverblijf ’t Knuffeltje is zeer centraal gelegen, vlakbij de uitvalswegen en dicht bij het centrum van Delft. Wij, het team van ’t Knuffeltje maken graag kennis met jou en je kindje, maak een afspraak en kom eens lang. (link afspraak).