Zwanger

Opvang voor je baby
Ben je zwanger ? Wat ontzettend leuk maar er komt wel veel op je af. Hoe zal het zijn met een kleintje, de kinderkamer inrichten en straks ook weer aan het werk. Als het kleintje er net is, is alles een beetje hectisch. Daarom is het goed om al ruim van te voren alles goed geregeld te hebben en met name de kinderopvang die past bij jou en je kindje.

Kinderopvang ’t Knuffeltje: een goede start
Bij kinderdagverblijf ’t Knuffeltje in Delft worden de baby’s opgevangen in een aparte baby groep waar zij alle liefde en aandacht krijgen en alle steun om eerste stapjes te zetten. De baby’s vragen veel geduld en aandacht en dit begrijpen wij op ’t Knuffeltje. Onze allerkleinsten zijn in goede handen bij de zeer ervaren en vaste babyleidsters zodat jij met een gerust hart naar je werk of opleiding kunt gaan.

Wennen is fijn voor je kindje en jezelf
Wij zijn een groot voorstander van wennen voor zowel je kleintje als jezelf. Naar een kinderdagverblijf gaan is ontzettend leuk maar ook wel even wennen. Nieuwe gezichten van leidsters en andere kinderen en een nieuwe omgeving. Wennen geeft een goede start zodat iedereen snel in een nieuw ritme kan komen wat erg fijn is voor de kinderen (en jezelf). Wij bespreken graag met je het persoonlijke wenschema van je kindje.

Geborgenheid en liefde

De ontwikkeling van je kleintje gaat in het eerste jaar heel snel van het eerste contact, bewust worden van zijn eigen lichaam, rollen, kruipen tot voor het eerst bewust spelen met anderen.  Het is belangrijk dat dit in een rustige, veilige en vertrouwde omgeving kan gebeuren en dat het kindje voldoende ruimte hiervoor krijgt. Daarom kiezen wij op ’t Knuffeltje ervoor om niet meer dan 2 vaste gezichten aan onze babygroep te koppelen. Ook is de ruimte helemaal op de kleintjes ingericht met veilige materialen en veel ruimte om vrij te kruipen. In combinatie met het vertrouwde eet- en slaapschema en een liefdevolle en respectvolle instelling van de babyleidster voelt je kindje zich snel geborgen en veilig bij ons.

Eigen ritme van je kindje en persoonlijke aandacht

Op de babygroep van kinderdagverblijf ’t Knuffeltje staat de liefdevolle verzorging van je baby centraal. Juist tijdens de verzorgingsmomenten bouw je een vertrouwde relatie op met het kindje. Onze babyleidster neemt hier alle tijd voor. In het eerste jaar van het kindje volgen wij op de babygroep van ’t Knuffeltje het eigen ritme van je kindje wat betreft eten, spelen en slapen. Ook  nemen wij graag jouw manier van het troosten over. Wij proberen dus met je kindje bij ’t Knuffeltje om te gaan zoals je dat thuis doet. Alle kinderen zijn uniek en ontwikkelen zich in een eigen tempo. Daarom is het in de eerste maanden erg belangrijk dat je kindje zich goed in een eigen ritme kan ontwikkelen. Dit is mogelijk omdat wij een aparte baby groep hebben waar voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Luiers en voeding zijn inbegrepen
In principe hoef je zelf niets mee te nemen. Bij de opvang op ’t Knuffeltje zijn luiers en voeding inbegrepen. Als er speciale dieetvoeding noodzakelijk is dan overleggen wij samen hoe dat georganiseerd moet worden. De leidsters van ’t Knuffeltje mogen alleen maar medicijnen toedienen dan na een uitdrukkelijke toestemming en instructie van de ouders.

Kom zelf eens kijken
Het is belangrijk om zelf eens te komen kijken of ’t Knuffeltje de plek is waar jij en je kindje zich thuis gaan voelen. Kom vooral eens kijken en maak een vrijblijvende afspraak (link contact/afspraak).

Aanmelden
Wil je je direct aanmelden dan (link aanmelden).