Ben je op zoek naar een goede, gezellige en kwalitatieve kinderdagverblijf of Buitenschoolse Opvang (BSO) in Delft? Maak kennis met kinderopvang ’t Knuffeltje.

Meer dan 20 jaar ervaring
Kinderdagverblijf en BSO ’t Knuffeltje is al meer dan 20 jaar een begrip in Delft. Met en een inspirerende visie op pedagogische opvoeding en een hechte groep vaste leidsters, die vele jaren bij kinderopvang ’t Knuffeltje in Delft werken, wordt iedere dag met veel passie en continuïteit in kwaliteit verantwoorde opvang geboden.

Goede ligging en uitstekende reputatie
De strategische ligging dicht bij het stadscentrum met uitstekende bereikbaarheid van de uitvalswegen in combinatie met uitstekende reputatie maakt kinderdagverblijf en BSO ’t Knuffeltje tot een aantrekkelijke locatie voor veel ouders. Hier is je kindje in vertrouwde handen.

Iedere dag naar buiten!
Dankzij nabij gelegen Delftse Hout en de kinderboerderij genieten de kinderen dagelijks van de natuur in de buurt. Zelfs de allerkleinsten gaan mee op avontuur in de bolderkar. Iedere dag even bij de konijnen en de geitjes kijken of de pony’s aaien is natuurlijk hartstikke leuk.

Aparte babygroep
Voor de baby’s is er een aparte babygroep waar de allerkleinsten alle aandacht krijgen die zij nodig hebben en verdienen. De babyleidsters bij kinderdagverblijf ’t Knuffeltje zijn geselecteerd op basis van een competentie scan. Het vergt namelijk een aantal kernkwaliteiten om een goede babyleidster te zijn, zoals geduld, liefdevolle karakter, moederlijk instinct en organisatorisch vermogen. Wij vinden het erg belangrijk dat onze baby’s een goede start krijgen. Hierbij is een rustige omgeving van eigen groep en een vertrouwd gezicht van eigen leidster cruciaal.

Grote eigen buitenspeelplaats
Bij het kinderopvang ’t Knuffeltje Delft beschikking wij over een hele fijne grote buitenspeelplaats. Midden in Delft maar wel verborgen in het groen kunnen de kinderen lekker naar buiten. Zij kunnen spelen op onze goedgekeurde speeltoestellen of gebruik maken van buitenspeelgoed. Kom ook bij ons spelen.

Leerzame thema’s
Onderscheidend zijn de activiteiten op kinderdagverblijf ’t Knuffeltje in Delft. Hierin gaan we net dat stapje verder. Er gaat geen dag voorbij zonder dat wij onze pedagogische visie naleven. Per thema beschreven activiteiten zijn verrassend, inspirerend en dagen jouw kind net dat stukje extra uit. Wij vinden het prachtig om te zien hoe kinderen hun fantasie en verbeelding de vrije loop kunnen laten. Hier krijgen zij ook alle ruimte voor. Met alle aandacht voor de ontwikkeling van jouw kind is kinderopvang ’t Knuffeltje een betrouwbare  partner in de opvoeding van jouw kind. Spelend leren en lerend spelen. Hier staat het team van ’t Knuffeltje volledig achter.

Muziek, peutergym en nog veel meer
Naast dagelijkse bewegingsactiviteiten zoals peutergym en dansworkshops is er iedere week muziekles op kinderopvang ’t Knuffeltje gegeven door een erkende muziekdocente. Het is een hoogtepunt voor de kinderen. Muziek maakt onderdeel uit de pedagogische visie van kinderopvang ’t Knuffeltje waarbij alle activiteiten ondersteund worden met een liedje, een dansje. Er wordt ook kennis gemaakt met klassieke muziek. Een keer per jaar bereidt het team samen met alle kinderen een groot muzikaal evenement voor. Zo stimuleert  kinderopvang ’t Knuffeltje de kinderen een volgend stapje te zetten. Wij kunnen niet wachten om een liedje te zingen met jouw kindje.

Peuters samen met leeftijdsgenootjes
De dreumesen en peuters kunnen heerlijk met hun leeftijdsgenootjes spelen in de horizontaal ingerichte groepen. De ruimten zijn groot en ingedeeld in een aantal interesse gebieden. Zo kunnen kinderen samen spelen maar er is ook voldoende ruimte voor om individueel aan de slag te gaan. Het hoog opgeleide personeel houdt de ontwikkeling van het kind in de gaten en helpt, ondersteunt en bemiddelt waar nodig. Ieder kind op kinderdagverblijf ’t Knuffeltje in Delft heeft een eigen pedagogische coach die helpt het kindje stapjes te zetten en zich goed en vertrouwd voelen binnen de groep.

Alle kinderen van 0 tot 13 welkom!
Er is ruimte voor kinderen in alle leeftijden op kinderopvang ’t Knuffeltje in Delft. De kinderen van 0 tot 13 jaar worden opgevangen in ruime en gezellig ingerichte groepen met vaste gezichten. Ieder kind vindt hier snel een eigen plekje. En het vertrouwd team van ervaren en liefdevolle leidsters helpt je kindje tijdens het wenproces.

Een gezellige en huiselijke BSO
Is je kind ouder dan 4 jaar? Wij hebben ook een Buitenschoolse opvang (BSO).

Onze leidsters kunnen niet wachten om kennis te maken met jouw kindje.

  • Kinderopvang vanaf 0 maanden tot 13 jaar
  • Groepen met leeftijdsgenootjes (horizontale groepen)
  • 2 babygroepen (0 t/m 2 jaar)
  • 2 peutergroepen (2 t/m 3 jaar)
  • peuterplusgroep (3 tot 4 jaar)
  • grote eigen buitenspeelplaats
  • Goed bereikbaar, ligging nabij stadscentrum Delft, uitvalswegen, kinderboerderij, Delftse Hout