Aparte Babygroep

Kinderdagverblijf ’t Knuffeltje in Delft heeft voor de baby’s een aparte babygroep waar de allerkleinsten alle aandacht krijgen die zij nodig hebben en verdienen. De babyleidsters bij kinderdagverblijf ’t Knuffeltje zijn geselecteerd op basis van een competentie scan. Het vergt namelijk een aantal kernkwaliteiten om een goede babyleidster te zijn, zoals geduld, liefdevolle karakter, moederlijk instinct en organisatorisch vermogen. Wij vinden het erg belangrijk dat onze baby’s zich bij ons veilig en geborgen voelen en zo een goede start krijgen. Hierbij is een rustige omgeving van eigen groep en een vertrouwd gezicht van eigen leidster cruciaal.

Liefdevolle verzorging

Op de babygroep van kinderdagverblijf ’t Knuffeltje staat de liefdevolle verzorging van je baby centraal. Juist tijdens de verzorgingsmomenten bouw je een vertrouwde relatie op met het kindje. Onze babyleidster neemt hier alle tijd voor.

Eigen ritme en opvoeden zoals thuis

In het eerste jaar van het kindje volgen wij op de babygroep van ’t Knuffeltje het eigen ritme van je kindje wat betreft eten, spelen en slapen. Ook  nemen wij graag jouw manier van het troosten over. Wij proberen dus met je kindje bij ’t Knuffeltje om te gaan zoals je dat thuis doet. Alle kinderen zijn uniek en ontwikkelen zich in een eigen tempo. Daarom is het in de eerste maanden erg belangrijk dat je kindje zich goed in een eigen ritme kan ontwikkelen. Dit is mogelijk omdat wij een aparte baby groep hebben waar voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.  

Liefdevolle verzorging